Om oss

Föräldrakooperativet Elefantens värdeord

Familjär…

Elefanten är vår förskola där vi alla ingår i teamet; barnen, personalen och vårdnadshavarna. Elefanten är allas vårt ansvar och alla hjälps åt. Vi träffas både inom och utom förskolan. Då familjerna känner varandra väl så skapas en syskonlik atmosfär på Elefanten, samtidigt som vi har en rik pedagogisk miljö där alla känner sig trygga och välkomna.

Nyfiken…


Elefanten är en nyfiken förskola som genom leklusten lockar till kreativitet, lärande och utveckling. Personalen är engagerad och lyhörd för barnens intressen. Vi utforskar natur, teknik, musik och språk.

Harmonisk…

Elefanten värnar om harmoni genom mindre barngrupper, hemlagad ekologisk mat och mycket utevistelse. Lugn och trygg stämning med musik, reflektion och närhet. Om vikarier behövs, så tar vi in samma vikarier vilket gör att harmonin består från dag till dag. Elefanten är välkomnande! Både barn och pedagoger känner glädje över att få vara här, vilket i sin tur smittar av sig på vårdnandshavarna.


Maten som lagas och serveras på Elefanten är vi stolta över. Här kan du läsa mer om hur vi tänker kring maten vi serverar


Vill du läsa mer om kooperativ? Gör det här

%d bloggers like this: