Antagning av nya familjer

Vad roligt att ni är intresserade av vårt kooperativ!

Till hösten 2023 finns det möjlighet att ställa sig i kö till våra barngrupper. Är ni intresserade av vår förskola så tveka inte att höra av er

För att få plats hos oss behöver ni anmäla er i den kommunala barnomsorgskön. Det kan ni göra via kommunens webformulär som ni hittar HÄR där ni anger Förskolan Elefanten som ert första alternativ.

Har ni frågor om vår förskola och vår verksamhet så kontakta oss gärna på kontakt@leksandselefanten.com eller genom att fylla i formuläret nedan. Det går också bra att ringa oss om ni har frågor eller vill komma på besök, 073-543 20 10. Vår adress är; Kyrkallén 15, 793 31 Leksand.

Vilken plats ni får i barnomsorgskön baseras på det datum när ansökan om barnomsorgsplats inkom till Leksands kommun.

  • Normalt tar vi in nya familjer i augusti varje år, hur många nya familjer vi kan ta in beror på hur många av våra barn som börjar skolan samt hur många syskon som är på väg in eftersom vi har syskonförtur.
  • Vår antagningsgrupp kontaktar de som ansökt om plats i tur och ordning utifrån det datum då ansökan inkom. Antagningen och platserbjudanden hanteras oftast i januari-mars inför höstterminen.  

Vill ni veta mer om hur det är på vår förskola så varmt välkomna på ett besök! Kontakta vår rektor Ing-Marie för att boka in lämplig dag och tid.

Vill ni veta mer om hur det är att vara medlem i kooperativet så välkommen att kontakta någon i Antagningsgruppen. Ing-Marie kan vidareförmedla aktuella kontaktuppgifter.

Kyrkallén 15
79331 Leksand

%d bloggers like this: